Bedrijvenpark Borchwerf II is ontwikkeld door Borchwerf II CV en is volledig bouw- en woonrijp. Borchwerf II CV verkoopt de bouwpercelen. De laatste beschikbare kavel is FK200 op veld F aan de A17 van 10.815 m2. Het perceel is uit milieuoverwegingen aangewezen voor aansluiting op de warmte- koude opslag, door Hydreco te realiseren. Het perceel is geschikt als kantoorlocatie al dan niet met een voorraadloods en/ of werkplaats”. Belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Directe aansluiting op internationale goederenstromen

De grote bedrijven op Bedrijventerrein Borchwerf II importeren onder meer vanuit Amerika, Italië, Duitsland, en China en andere bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR). Naar dezelfde EMEAR regio wordt ook geëxporteerd vanaf Bedrijventerrein Borchwerf II.

Het Amerikaanse Forever Direct EU bijvoorbeeld exporteert vanaf het distributiecentrum op Bedrijventerrein Borchwerf II naar 93 landen en handelt vanaf hier de order fulfilment af naar 19 landen.

Het Amerikaanse Terex Aerial Work Platforms levert in samenwerking met CEVA vanaf Bedrijvenpark Borchwerf II aan klanten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland.  Trustlube ontwikkelt custom made smeersystemen voor de maritieme, bagger, offshore en (petro) chemische industrie en is gevestigd op Bedrijventerrein Borchwerf II en in Singapore.

Ligging tussen Rotterdam en Antwerpen

Meerdere multinationals zijn gevestigd op Bedrijventerrein Borchwerf II vanwege de centrale ligging in West-Europa tussen Rotterdam en Antwerpen. Wilt  u meer weten over de directe aansluiting internationale goederenstromen. Wij beantwoorden graag uw vraag