Bedrijvenpark Borchwerf II is ontwikkeld door Borchwerf II CV en is volledig bouw- en woonrijp. Borchwerf II CV verkoopt de bouwpercelen. De laatste beschikbare kavel is FK200 op veld F aan de A17 van 10.815 m2. Het perceel is uit milieuoverwegingen aangewezen voor aansluiting op de warmte- koude opslag, door Hydreco te realiseren. Het perceel is geschikt als kantoorlocatie al dan niet met een voorraadloods en/ of werkplaats”. Belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Bouwkavels op zichtlocatie langs de A17

  


In oranje: de kavels op zichtlocatie langs de A17
 

  


Het kantoor van DRV accountants op Borchwerf I

Bedrijvenpark Borchwerf heeft kavels te koop op een zichtlocatie langs de snelweg A17. Per etmaal passeren hier 55.000 automobilisten en chauffeurs. Wij bieden u representatieve kavels aan tot circa 1,3 hectare in een parkomgeving met hoogwaardige groen- en waterpartijen en een directe ontsluiting op de A17. De horecagelegenheden bij de snelwegafslag liggen op loopafstand. De bestemming is bedrijfsdoeleinden III. De maximale bouwhoogte is 12 meter en er is een vastgelegde bouwgrens aan de snelwegzijde. Verder is er een koude-warmte opslag in de bodem. Wilt u meer weten over de zichtkavels op Bedrijventerrein Borchwerf II? Wij beantwoorden graag uw vraag.

Overzichtskaart Veld F 

  FK200   10.815 m2 variabel in te delen 
         

Overzichtskaart Bedrijventerrein Borchwerf II 

 

Disclaimer - Alle op deze website aangehaalde gegevens en informatie wordt door Borchwerf II CV met de meeste zorgvuldigheid geselecteerd en weergegeven. Aan de in deze website aangehaalde gegevens en informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Borchwerf II CV is niet aansprakelijk voor schade van partijen en derden door gebruikmaking op welke wijze dan ook van de gegevens en informatie uit deze website. Voor de verificatie van de juistheid en actualiteit van de in deze website aangehaalde gegevens en informatie wordt door Borchwerf II CV doorverwezen naar de bevoegde instanties. Voor ter publicatie aan te bieden gegevens en informatie en/of voor rectificatie en/of aanpassing van gegevens en informatie kunt u contact opnemen met Borchwerf II CV via e-mail op het adres info@borchwerf2.nl.