Bedrijvenpark Borchwerf II is ontwikkeld door Borchwerf II CV en is volledig bouw- en woonrijp. Borchwerf II CV verkoopt de bouwpercelen. De laatste beschikbare kavel is FK200 op veld F aan de A17 van 10.815 m2. Het perceel is uit milieuoverwegingen aangewezen voor aansluiting op de warmte- koude opslag, door Hydreco te realiseren. Het perceel is geschikt als kantoorlocatie al dan niet met een voorraadloods en/ of werkplaats”. Belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Goede aansluiting op de Mainports Rotterdam en Antwerpen

De internationale bedrijven op Bedrijventerrein Borchwerf II maken voor import en export gebruik van de havens van Antwerpen en Rotterdam met een directe snelwegverbinding van vijftig kilometer, of maken gebruik van de overslagterminals voor containerschepen in Moerdijk via een direct snelwegverbinding van zeventien kilometer.

Vanaf de terminals ligt de wereld open met maritieme lijndiensten naar alle bestemmingen. Er zijn ook bedrijven via het spoor importeren vanuit Oost-Europa, Zuid Duitsland, Italië en exporteren naar deze landen en andere delen van Europa. Op Bedrijventerrein Borchwerf II is een spoorlijn aangelegd naar het aangrenzende spooremplacement Roosendaal. Er zijn meerdere kavels beschikbaar die direct aan deze spoorlijn liggen. Verder hebben de betrokken overheden in de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in de transportinfrastructuur rond Rotterdam en Antwerpen. Hierdoor is de aansluiting op de mondiale transportstromen uitstekend geregeld via overslagterminals in de omgeving. Er is volop capaciteit beschikbaar.

Bereikbaarheid ook in de toekomst goed geregeld

Het voor- en natransport gaat over de weg. Hiervoor is Bedrijven-terrein Borchwerf II gunstig gelegen aan de verkeersrustige snelweg A17 tussen Rotterdam en Antwerpen. Door de doortrekking van de A4 komt er in de komende jaren nog een snelwegverbinding tussen Rotterdam en Antwerpen bij: de A17 blijft dus ook in de toekomst vlot berijdbaar. Wilt u meer weten over de aansluiting van Bedrijventerrien Borchwerf II op internationale goederenstromen? Wij beantwoorden graag uw vraag.