Bedrijvenpark Borchwerf II is ontwikkeld door Borchwerf II CV en is volledig bouw- en woonrijp. Borchwerf II CV verkoopt de bouwpercelen. De laatste beschikbare kavel is FK200 op veld F aan de A17 van 10.815 m2. Het perceel is uit milieuoverwegingen aangewezen voor aansluiting op de warmte- koude opslag, door Hydreco te realiseren. Het perceel is geschikt als kantoorlocatie al dan niet met een voorraadloods en/ of werkplaats”. Belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Uw bedrijf goed bereikbaar via de twee ontsluitingen op de snelweg A17

De snelweg A17 verbindt de Mainports Rotterdam en Antwerpen in het verkeersrustige West-Brabant. Tussen de beide mainports heeft Bedrijventerrein Borchwerf II twee eigen ontsluitingen op de A17. Een meerwaarde voor de ondernemers is dat klanten, leveranciers en personeel vanaf de snelweg A17 Bedrijventerrein Borchwerf II direct oprijden en dat het verkeer op de snelweg goed doorstroomt met ongeveer 50.000 verkeersbewegingen per etmaal.

Het verkeer rijdt hier gedurende de gehele dag gewoon door en de ondernemers geven aan dat de bedrijven goed bereikbaar zijn.

A17 ook in toekomst vlot berijdbaar

Parallel aan de A17 loopt de snelweg A4 tussen Rotterdam en Antwerpen en deze is inmiddels doorgetrokken: de A17 blijft dus ook in de toekomst vlot berijdbaar. Meer weten over de bereikbaarheid van Bedrijventerrein Borchwerf II? Wij beantwoorden graag uw vraag.