Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Amerikaans bedrijf naar Borchwerf II

21-09-2016, Door: BN DeStem, Franka van der Rijt

Bedrijventerrein Borchwerf II trekt opnieuw een groot logistiek bedrijf. CEVA Logistics, gevestigd aan de Boekerman op Borchwerf II heeft een driejarig contact afgesloten met het Amerikaanse familiebedrijf Vermeer, dat gespecialiseerd en toonaangevend is in de productie en distributie van industrieel agrarische machines en gereedschappen.
Terug naar het nieuwsoverzicht