Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Amerikaanse wereldspeler Hollister verkast van Vosdonk naar Borchwerf II

24-03-2017, Door: BN DeStem / Franka van der Rijt

"Producent medische producten en diensten is gestart met de bouw van nieuw distributiecentrum op Borchwerf II. Opnieuw verrijst een gloednieuw distributiecentrum op Bedrijventerrein Borchwerf II. Op een 7 hectare groot perceel, begrensd door de Roosendaalsebaan en Het Appeltje op Halderbergs grondgebied, is het grondwerk gestart voor de bouw van het Europese distributiecentrum van Hollister."

 

 
Terug naar het nieuwsoverzicht