Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Artikel in Het Ondernemersbelang: 'Ruimte voor ondernemen op een A-locatie'

04-03-2014, Door: Hans-Jorg van Broekhoeven, Het Ondernemersbelang

Bouw- en Aannemingsbedrijf P. Snepvangers werkt zeer klantgericht en gaat voor kwaliteit. “Het is ooit als metselbedrijf begonnen en uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. We zitten nu al voor het hele jaar vol, dat is een behoorlijke blijk van vertrouwen. “We waren als eerste hier aan het bouwen.”, vertelt de gedreven vakman, die nog altijd niets liever doet dan actief meebouwen. Aan de Neon 37 en Argon 47 staan twee van de bedrijfspanden die Snepvangers hier realiseerde. Ze vormen een stijlvolle entree voor het dynamische en opvallend goed onderhouden bedrijventerrein. “Dat komt omdat voor Borchwerf II een ondernemersfonds is opgericht. Alle bedrijven dragen daar aan bij en met dat geld wordt onder meer het terrein toonbaar gehouden.” Het draagt zichtbaar bij aan een representatieve werkomgeving waar gasten en klanten tevens prima ontvangen kunnen worden. De bestemming van de panden is breed. Zo lang het geen detailhandel is, kan er veel. Bron: Het Ondernemersbelang Bergen op Zoom Roosendaal.
Terug naar het nieuwsoverzicht