Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Mogelijkheden voor bedrijfsvestiging op zichtlocatie langs de snelweg A17

22-09-2014, Door: Hans de Bruin

ROOSENDAAL / HALDERBERGE - Bedrijventerrein Borchwerf II biedt vestigingsmogelijkheden voor bedrijven en kantoren op een zichtlocatie aan de snelweg A17, makkelijk bereikbaar voor relaties en medewerkers. Deze vestigingsmogelijkheden zijn voor representatieve bedrijven met een ruimtebehoefte van 1.500 m2 tot 1,3 hectare op een aansprekende zichtlocatie langs de snelweg en met een directe ontsluiting op de A17.

Kavels tot 1,3 hectare
De kavelstrook direct langs de A17 is 70 meter diep en er zijn kavels vanaf 1.500 m2. Twee  grote aaneengesloten gedeeltes van ruim 1,3 hectare en van ruim 1,1 hectare zijn vrij indeelbaar. Ook is er direct langs de A17 nog een hoekkavel beschikbaar van 0,55 hectare. De energievoorziening voor de bedrijven hier is duurzaam, met warmte-koude opslag in de bodem.

Nastreven beeldkwaliteit
De panden die reeds zijn gerealiseerd op deze kavelstrook geven een goed beeld van de beeldkwaliteit die hier wordt nagestreefd. Naast de vestiging van een bedrijfspand is ook de vestiging van een kantoorpand mogelijk op deze plek. Dit is tevens de enige locatie langs de A17 waar nog een kantoorpand op zicht langs de snelweg en direct aan een ontsluiting op de A17 gevestigd kan worden.

Spoedige realisatie mogelijk
Er is een verkorte procedure voor de afgifte van de gemeentelijke omgevingsvergunning en de bouw kan snel worden gerealiseerd. U krijgt hierbij vanuit het projectkantoor van Borchwerf II CV volledige begeleiding. Wilt u uw mogelijkheden voor een vestiging op Bedrijventerrein Borchwerf II verkennen? Wij reageren graag op uw opmerking.
Terug naar het nieuwsoverzicht