Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Vanaf Bedrijventerrein Borchwerf II: 120 miljoen dozen uit Roosendaal

28-11-2016, Door: BN DeStem, Frank Timmers - foto Peter van Trijen/PIX4PROFS

De gemeente Roosendaal telt vele mooie bedrijven, in alle soorten en maten. Daarom is het voor directeur-eigenaar Jan-Willem Passer zo'n grote eer dat zijn bedrijf Karpack deze week de Roosendaal Business Award heeft gewonnen. "Een geweldige beloning voor het hele team," zegt de in Hoogerheide woonachtige ondernemer.

 
Terug naar het nieuwsoverzicht