Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Bereikbaarheid Borchwerf II super voor onze klanten

14-06-2016, Door: Hans de Bruin

Mobiledrôme & Partners levert vanaf Bedrijventerrein Borchwerf II nieuwe campers en occasions aan klanten in geheel Nederland en België. Directeur Theo de Jong: “Wij merken dat de markt verder aantrekt. Er is veel vraag naar occasions en er worden ook nieuwe campers verkocht. Uit cijfers van deNederlandse Kampeerauto Club NKC blijkt dat er elk jaar in Nederland 5.000 nieuwe campers in gebruik worden  genomen en dat er dit jaar in totaal 100.000 camperbezitters in Nederland zijn. Wij behoren tot de grootste camperaanbieders van Nederland en kunnen daardoor alle grote merken naast elkaar aanbieden met de kennis, kunde en goede service die daarbij hoort. Wij hebben de top vijf merken van de markt in huis. De meeste campers verkopen wij in het middensegment.”

Goede bereikbaarheid op Borchwerf II
Vanuit Mobiledrôme & Partners wordt bijzonder gehecht aan de vestiging op Bedrijventerrein Borchwerf II. Directeur Theo de Jong: “De bereikbaarheid is hier super vanuit heel Nederland en België. En we zitten ook op een prachtige zichtlocatie langs de snelweg A17, dat is ook belangrijk. Het pand van Mobiledrôme & Partners werd in 2007 officieel geopend op Bedrijventerrein Borchwerf II. In 2008 werd grond bijgekocht voor de realisatie van de werkplaats die in 2012 in gebruik werd genomen.
Terug naar het nieuwsoverzicht