Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Bijna groen licht voor milieustraat

22-09-2017, Door: BN DeStem / Wim van den Broek

Raad Halderberge beslist in oktober. Roosendaal ging al eerder akkoord met de verhuizing van de Milieustraat. Op de nieuwe plek wordt afval nog grondiger gescheiden. De eerste 100 kilo restafval is gratis af te geven. Enkele maanden na buurgemeente Roosendaal lijkt ook Halderberge groen licht te geven voor de aanleg van een nieuwe milieustraat annex grondstoffencentrum. Die komt naar verwachting op Roosendaals grondgebied aan de Nelson Mandelaweg tegen de spoorlijn aan. Zie verder bericht hieronder uit BN DeStem...
Terug naar het nieuwsoverzicht