Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

BOM Engineering breidt uit op Bedrijventerrein Borchwerf II

19-03-2014, Door: Hans de Bruin

ROOSENDAAL/HALDERBERGE - Ingenieursbureau BOM Engineering heeft nog eens 1.500 m2 aangekocht op Bedrijventerrein Borchwerf II. Door deze uitbreiding kan het bedrijf meer (deel)opdrachten voor productiebedrijven, machinefabrieken, advies- en constructiebureaus en overheidsinstellingen gaan uitvoeren en aannemen. In 2010 vestigde BOM Engineering zich op de goed bereikbare zichtlocatie langs de snelweg A17 op Borchwerf II. Door een snellere groei dan in 2010 was voorzien, komt er nu in totaal 400 m2 kantoor en 540 m2 assemblageruimte bij. Ook wordt het parkeerterrein met 30 parkeerplaatsen uitgebreid. Met ruim dertig jaar ervaring is BOM uitgegroeid tot een autoriteit in de klein- en grootindustrie. Een team van specialisten werkt er intensief samen om efficiënte oplossingen te vinden voor complexe industriële vraagstukken.

Locatie werkt als een magneet voor het aanbrengen van nieuwe projecten

“De locatie langs de A17 heeft ons in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid gebracht. Dit blijkt als een magneet te werken op het aanbrengen van nieuwe projecten, “ aldus John Bom. “En natuurlijk is het de man die de kwaliteit bepaalt, maar de huisvesting en locatie zijn voor ons zeker onderdeel van de statement die we naar de buitenwereld willen maken.
 Momenteel worden de eerste ideeën op papier uitgewerkt en in de 2de helft van 2014 willen we de nieuwbouw op gaan starten.” John Bom verwacht dat de huidige groei van het aantal arbeidsplaatsen bij BOM Engineering met gemiddeld 3 FTE’s per jaar gewoon verder doorzet: “Voor nieuwe gemotiveerde en goede medewerkers maken wij graag ruimte.” 

Wilt u meer informatie over de aankoop van een bouwrijpe kavel op Bedrijventerrein Borchwerf II? Borchwerf II CV beantwoordt graag uw vragen. 

 

 
Terug naar het nieuwsoverzicht