Bedrijvenpark Borchwerf II is ontwikkeld door Borchwerf II CV en is volledig bouw- en woonrijp. Borchwerf II CV verkoopt de bouwpercelen. De laatste beschikbare kavel is FK200 op veld F aan de A17 van 10.815 m2. Het perceel is uit milieuoverwegingen aangewezen voor aansluiting op de warmte- koude opslag, door Hydreco te realiseren. Het perceel is geschikt als kantoorlocatie al dan niet met een voorraadloods en/ of werkplaats”. Belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Borchwerf II blijft nieuwe bedrijven aantrekken

31-10-2020, Door: Hans de Bruin

Bedrijventerrein Borchwerf II blijft ook in 2020 nieuwe bedrijven aantrekken. Leo Welters, directeur van Borchwerf II CV: ‘Corona tempert in verschillende sectoren de investeringsdrang, maar dat geldt niet voor alle bedrijfstakken. De aanvragen blijven komen en dit jaar verkochten we meer dan 5 hectare. 

Voor 4 percelen zijn betaalde optieovereenkomsten gesloten en we zijn in gesprek met diverse andere partijen. Daarnaast horen we dat investeerders / ontwikkelaars die aan het bouwen zijn volop in gesprek zijn met toekomstige huurders.

Als ondernemers te lang wachten zijn de laatste kavels weg en het ziet er niet naar uit dat, behalve op Moerdijk, er in West-Brabant op overzienbare termijn nieuwe bedrijfskavels bijkomen. Laat weten als u belangstelling heeft voor bedrijfsvestiging op Borchwerf II.’

 
Bezoekadres Rietschotten 1, 4751 XN Oud Gastel, kantoor 69
Postadres: postbus 1692, 4700 BR Roosendaal
Emailadres: info@borchwerf2.nl
Tel. direct: 0165 518719
Tel. via Frame 21: 0165 763000, verzoek door te verbinden naar Borchwerf II CV

 

 
Terug naar het nieuwsoverzicht