Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Borchwerf II: 'Enorme boost in de regio'

12-02-2015, Door: BN DeStem

ROOSENDAAL - De Roosendaalse gemeenteraad heeft de komst van het reusachtige kledingdistributiecentrum op Borchwerf II met grote instemming begroet. VLP-raadslid John Hertogh sprak van een 'geweldige slag' en feliciteerde het college van B en W, Borchwerf II CV en het Rewin met het behaalde resultaat. Volgens SP'er Marcel van der Aa is de nieuwe vestiging een enorme steun voor de werkgelegenheid. "Dat kan de regio na het massa-ontslag bij Philip Morris ook wel gebruiken."

Van der Aa en Ton Schijvenaars (Nieuwe Democraten) vroegen CDA-wethouder Hans Verbraak wel om, als het even kan, bindende afspraken te maken met het kledingbedrijf over het soort banen en het aannemen van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Hertogh drong er bij Verbraak ook op aan om het concern zover te krijgen dat het óók een winkel opent in de Roosendaalse binnenstad.
Terug naar het nieuwsoverzicht