Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Borchwerf II gaat op weg naar afronding

06-11-2014, Door: Piet Oosthoek, artikel in BNDeStem

ROOSENDAAL /OUD GASTEL - Bedrijventerrein Borchwerf II (gelegen in Roosendaal en Oud Gastel) gaat op weg naar voltooiing van het terrein. De komende jaren investeert beheerder Borchwerf II nog een slordige 20 miljoen en dan moet het klaar zijn: nieuwe wegen aangelegd, spoorlijn doorgetrokken en veld B, een grote lap grond aan de zuid-oostkant van het park, ontwikkeld.
Terug naar het nieuwsoverzicht