Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Borchwerf II in de rol van koppelaar

05-03-2014, Door: Piet Oosthoek, artikel in BNDeStem

OUD GASTEL/ROOSENDAAL - Bedrijvenpark Borchwerf II werpt een nieuw wapen in de strijd voor mogelijke vestiging van nieuwe bedrijven op het terrein: de pitchmeeting. Dat is een bijeenkomst waarin Borchwerf II een aantal partijen bij elkaar aan tafel brengt.

Enerzijds betreft het twee MKB-bedrijven (wel grote in hun categorie) die interesse hebben om naar Borchwerf te komen. Aan de andere kant van de tafel nemen drie particuliere investeerders plaats, die erachter willen komen of zij brood zien in (één van) de twee bedrijven. En dan wel zodanig, dat zij bereid zijn (mee) te investeren om zo de vestiging van de bedrijven op het bedrijvenpark mogelijk te maken. Tijdens de eerste meeting gaat het om de verkoop van kavels van 5.000 vierkante meter. Volgens woordvoerder Hans de Bruin van Borchwerf II is al een tweede bijeenkomst in de maak, maar dan voor en met bedrijven die interesse hebben in een kleinere kavel. 
Terug naar het nieuwsoverzicht