Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Bouman KantoorTotaal opent nieuwe vestiging op Bedrijventerrein Borchwerf II

04-06-2014, Door: Hans de Bruin

Op woensdagmiddag 11 juni 2014 opent Bouman KantoorTotaal de nieuwe vestiging op Bedrijventerrein Borchwerf II. Hiermee nodigen wij u als ondernemer van harte uit voor deze feestelijke opening in het bijzijn van Jort Kelder en Jan Jaap van der Wal. Onder andere krijgt u de gelegenheid om de nieuwe bedrijfshuisvesting te bezichtigen. Uw komst wordt zeer op prijs gesteld. Uw aanmelding (en eventueel die van uw collega/partner) ziet Bouman KantoorTotaal graag vóór vrijdag 6 juni a.s. tegemoet via www.boumankantoortotaal.nl/roosendaal of per telefoon 0165 - 7241 80

Programma woensdag 11 juni 2014

16.00 uur              Ontvangst
17.00 uur              Tafelgesprek en officiële opening met Jort Kelder, journalist, columnist en
                              voormalig hoofdredacteur van de Quote.

17.30 uur              Feestelijke receptie met een hapje en een drankje.
19.30 uur              Zakelijk cabaret met Jan Jaap van der Wal, stand-upcomedian & cabaretier.
20.30 uur              Afsluiting

We hopen u te kunnen verwelkomen op 11 juni 2014!

Wilt u meer weten over bedrijfsvestiging op Borchwerf II?  
Borchwerf II CV beantwoordt graag uw vraag.

 
Terug naar het nieuwsoverzicht