Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Bouw logistiek centrum Sandd voor op schema

18-02-2014, Door: J.J. de Bruin

De bouw van het nieuwe logistieke centrum van Sandd op Bedrijventerrein Borchwerf II ligt voor op schema en de contouren van het gebouw zijn inmiddels goed zichtbaar. De bouw verloopt voorspoedig door de zachte winter, waardoor continu kan worden doorgewerkt. Direct achter het gebouw ligt de afslag 21 ‘Borchwerf’ van de goed doorstromende snelweg A17. De verwachting is dat het nieuwe pand op het perceel van 6.720 m2 halverwege 2014 in gebruik kan worden genomen.
Terug naar het nieuwsoverzicht