Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

CEVA - Handling EMEA logistics at Borchwerf II

25-10-2016, Door: Hans de Bruin

At the Borchwerf II Business Area, CEVA Logistics is handling logistics towards Europe, Middle-East and Africa. “Here we are handling logistics operations for Terex, Vermeer, Uniqlo, MUJI, Roland DG and other companies,” says Michiel van Boxtel, region manager South West Netherlands of CEVA. “CEVA is all about operating mondial supply chains for multinational companies.” The Borchwerf II Business Area is favorable located, between the Ports of Rotterdam and Antwerp.
Terug naar het nieuwsoverzicht