Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Dag van de Logistiek op 9 september 2017

26-08-2017, Door: www.dagvandelogistiekroosendaal.nl

Op 9 september 2017 is de Dag van de Logistiek in Roosendaal. Transport en logistiek is een belangrijke sector in de regio West-Brabant. Een sector die nu en in de toekomst genoeg mogelijkheden voor werk biedt. Veel mensen denken bij transport en logistiek alleen aan vrachtwagens en vervoer over de weg. Maar transport en logistiek is veel breder en veelzijdiger dan dat.
Terug naar het nieuwsoverzicht