Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp over Borchwerf II: 'Prima locatie en snelle gemeentelijke procedures'

02-12-2013, Door: J.J.de Bruin

Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp (www.dhbouwadvies.nl) uit Klundert begeleidt meerdere bouwprojecten op Bedrijventerrein Borchwerf II. Directeur Pieter den Hollander over Borchwerf II: “Allereerst is de locatie prima ontsloten. Verder heeft het bedrijventerrein twee aansluitingen aan de goed doorstromende snelweg A17 en dat maakt de bereikbaarheid van bedrijven prima voor klanten en de eigen medewerkers. Verder verloopt de afstemming via Borchwerf II CV gestroomlijnd voor de gemeentelijke procedures bij de vestiging van bedrijven. We kunnen steeds snel schakelen en er zijn korte lijnen. Dat ontzorgt en het maakt het zakendoen plezierig.”

Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp, opgericht in 1995, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot bureau met een uitgesproken brede dienstverlening. De dienstverlening omvat het gehele advies-, teken- en coördinatietraject ten aanzien van bouw- of verbouwprojecten. Naargelang de wens van de opdrachtgevers worden het totaaltraject, of de deelopdrachten verzorgd. Den Hollander werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers waaronder gemeenten, projectontwikkelaars, ondernemers, woningcorporaties, onderwijsstichtingen, de industrie, retailorganisaties en zorginstellingen.
Terug naar het nieuwsoverzicht