Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Distributiecentrum van Primark op Borchwerf II is groot, groter, grootst

17-07-2017, Door: BN DeStem / Wim van den Broek

Primark en DSV Solutions openden vrijdag 14 juli 2017 feestelijk het nieuwe distributiecentrum van de Ierse kledinggigant in het bijzijn van de Ierse Ambassadeur in Nederland. Hoe nietig de mens kan zijn, ervoeren de gasten die afgelopen vrijdag de opening van het mega-distributiecentrum van Primark in Roosendaal bijwoonden. Aan de buitenkant is het gigantische warehouse al niet te overzien, binnen lijkt het of de hele wereld een reusachtig dak heeft gekregen. Een totale oppervlakte van 54.890 vierkante meter, met 34.000 vierkante meter aan tussenvloeren, verdeeld over drie verdiepingen. Het is groot, groter, grootst bij DSV Solutions, het bedrijf dat in opdracht van Primark de transport- en opslagdiensten uitvoert. De orderpickruimte is onmetelijk, de magazijnstellingen zijn kolossaal. 

Terug naar het nieuwsoverzicht