Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Extra kavel te koop op Veld F Borchwerf II

19-10-2019, Door: Hans de Bruin

Op Borchwerf II is kavel F01A van circa 3.500 m2 te koop gekomen. De kavel ligt op Veld F naast het huidige perceel van Nelemans Bouwcenter. De prijs is  € 135,- exclusief BTW per m2. Er geldt een bouwclaim/bouwteam overeenkomst met Bergh Bouw, die eigenaar is van de kavel. De eigenaar geeft aan dat gebouwd wordt voor een scherpe markconforme prijs.

Bedrijfspand op naastliggende kavel
Op de naastliggende kavel (F01B) realiseert Bergh Groep Bedrijven voor eigen gebruik een kantoorpand in 2 lagen van circa 700 m2 en een bedrijfshal van circa 900 m2 met daarbij circa 40 parkeerplaatsen en voldoende buiten ruimte. De verwachting is dat dit naastgelegen pand omstreeks 2023 wordt gerealiseerd. 
Terug naar het nieuwsoverzicht