Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Fietspad Gastelseweg definitief afgesloten

29-08-2017, Door: BN DeStem

ROOSENDAAL - Fietsers die gewend zijn om via de Gastelseweg tussen Roosendaal en Oud Gastel of Oudenbosch te rijden, moeten vanaf volgende week omrijden. Het fietspad langs de Gastelseweg wordt afgesloten. De afsluiting is definitief, meldt de woordvoerder van de projectorganisatie Borchwerf II. De omleiding van een paar honderd meter gaat om het in aanbouw zijnde distributiecentrum van Lidl heen, over de Wagonstraat. "Daar is in de afgelopen zomermaanden een nieuw fietspad aangelegd, in twee richtingen en voorzien van overzichtelijke kruising en verlichting," zegt de woordvoerder. Zie verder artikel hieronder BN DeStem van dinsdag 29 augustus 2017.
Terug naar het nieuwsoverzicht