Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Footprint nieuw Distributiecentrum Lidl zichtbaar

30-05-2017, Door: Hans de Bruin

De realisatie van het nieuwe distributiecentrum van Lidl op Borchwerf II verloopt voorspoedig en inmiddels is de footprint goed zichtbaar. Het gebouw komt met de rug naar het distributiecentrum van Primark te staan en met de voorkant naar de snelweg A17. Hierdoor wordt het vrachtverkeer van Lidl gescheiden van de transporteurs die bij Primark moeten zijn. De verwachting is dat er vrij snel 1.200 mensen aan het werk zullen zijn en Lidl wil met de ontwikkelaar Delin Capital Asset Management een omgeving creëren waarin mensen graag werken. Met het begin van de werkzaamheden boven de grond is er op 29 juni een officieel moment gepland waarop alle betrokken partijen stilstaan bij de nieuwbouw. Naar verwachting gaat het distributiecentrum in april 2018 in bedrijf. 
Terug naar het nieuwsoverzicht