Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Forever Direct wint De Participatieprijs

10-10-2016, Door: BN DeStem / Paul Verlinden

Het Bedrijf Forever Direct EU op Bedrijventerrein Borchwerf II heeft de Participatieprijs West-Brabant gewonnen. Dat werd gisteren bekend gemaakt op een groot 'participatie netwerk event' in de Grote Kerk in Breda. De Participatieprijs is bestemd voor de beste maatschappelijke ondernemer uit West-Brabant. Het is een initiatief van de sociale werkvoorziening bedrijven ATEA, !GO en WVS Groep. 
Terug naar het nieuwsoverzicht