Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Forse uitbreiding voor dc van Primark in West-Brabant

21-02-2019, Door: warehousetotaal.nl

De Ierse kledingketen Primark gaat zijn enige distributiecentrum in Nederland, in Roosendaal, uitbreiden. Aan de huidige 56.000 vierkante meter wordt 30.000 vierkante meter aan magazijnruimte bijgebouwd. 

Logistiek ontwikkelaar Logistics Capital Partners (LCP) bevestigt via LinkedIn dat de bedrijven Logistics Capital Partners (LCP) en Dietz aan de bouwwerkzaamheden zijn begonnen. In januari 2020 moet de uitbreiding zijn afgerond. 

In het najaar van 2015 werd begonnen met de bouw van het dc van negen hectare op bedrijventerrein Borchwerf II. Vanuit dit dc distribueert Primark onder meer zijn fashionproducten en lifestyle-accessoires naar de Benelux, Italië en het noordelijke deel van Frankrijk. Half 2016 werd het dc in gebruik genomen. De Nederlandse winkels worden ook bevoorraad door een dc in Mönchengladbach. 

Primark werd in 1969 opgericht in Ierland en is inmiddels een van de grootste fashionretailers van Europa. De keten opende in 2008 in Rotterdam zijn eerste vestiging in Nederland en heeft inmiddels zo’n 350 winkels in elf landen. Bij Primark zijn meer dan 70.000 werknemers in dienst. Bron: warehousetotaal.nl
Terug naar het nieuwsoverzicht