Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

HVBM Vastgoed ontwikkelt voor Fri-Jado nieuwe huisvesting op Borchwerf II

12-06-2018, Door: HVBM Vastgoed B.V.

Fri-Jado B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed B.V. voor een nieuwe ontwikkeling op Bedrijventerrein Borchwerf II in Roosendaal.  De huurovereenkomst betreft 15.186 m² logistieke ruimte met productie- en assemblageruimte, 558 m² mezzanine en 2.090 m² kantoor/showroom. Het courante object wordt op maat ontwikkeld en begin 2019 opgeleverd.

Fri-Jado verrijkt sinds 1937 food retail omgevingen met de ultieme versbeleving. Het Nederlandse bedrijf produceert professionele grillapparatuur en food counters voor het presenteren van warme en gekoelde levensmiddelen.

De producten van Fri-Jado worden in meer dan 70 landen geleverd aan de supermarkt-, horeca- en cateringbranche. Ongeveer 150 medewerkers gaan de apparatuur in Roosendaal ontwikkelen en produceren. Het bedrijf heeft daarnaast eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De bouw is gestart en HVBM Vastgoed is momenteel druk doende met het inrichtingspakket, uiteraard in nauwe samenwerking met Fri-Jado en het bouwteam. Een intensief proces zal uiteindelijk resulteren in een mooi doordacht plan dat voldoet aan strenge beeldkwaliteitseisen gerealiseerd op de logistieke hotspot Borchwerf.  Cushman & Wakefield treedt als adviseur van Fri-Jado op.
Terug naar het nieuwsoverzicht