Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Fun bij uitreiking Business Awards

24-10-2016, Door: DN DeStem / Florence Imandt

BN DeStem / Florence Imandt - De jury van de Business Award Roosendaal 2016 heeft een voorlopige keuze gemaakt uit bedrijven die kans maken op een prijs. Voor de award zijn genomineerd: Dierenhospitaal Visdonk, TriStar Industries, Karpack en Pollux. In de categorie Small Business zijn genomineerd: GrassGreenerEurope, Dr. Sticker en Veerman ICT. Zie verder het artikel hiernaast...
Terug naar het nieuwsoverzicht