Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Gedurende vier weken omleiding Roosendaalsebaan Borchwerf II

02-11-2015, Door: tekst Hans de Bruin, kaart Tom van Berkel

ROOSENDAAL / HALDERBERGE – Gedurende de komende vier weken zal het verkeer op de Roosendaalsebaan worden omgeleid. Dit is nodig om de Verbindingsweg Bedrijventerrein Borchwerf II – Majoppeveld aan te kunnen sluiten op de Gastelseweg en de Roosendaalsebaan. Vanaf zondag 8 november 2015 zal hiervoor de kruising Roosendaalsebaan – het Appeltje in zuidelijke richting worden onttrokken aan het verkeer. Gedurende vier weken wordt het verkeer vanuit Roosendaal via Wagonstraat en Rietschotten naar de A17 geleid. Verkeer vanaf de A17 kan via Het Appeltje, Rietschotten en Wagonstraat Roosendaal bereiken. Fietsverkeer wordt aan de westzijde van de Gastelseweg in twee richtingen om de werkzaamheden heen geleid. Op 11 december 2015 zijn de werkzaamheden naar verwachting gereed. Dan kan de Verbindingsweg Bedrijventerrein Borchwerf - Majoppeveld in gebruik worden genomen.
Terug naar het nieuwsoverzicht