Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Gemeente Essen verwijst werkzoekenden voor banen over de grens naar EURES

28-09-2017, Door: Hans de Bruin

De Belgische gemeente Essen verwijst werkzoekenden die over de grens kijken voor werk door naar EURES, het Europees portaal voor beroepsmobiliteit. De verwijzing volgt op nieuwsberichten waarin melding wordt gemaakt van Belgische werkzoekenden die ook juist over de grens op zoek gaan naar banen. Onder meer op Bedrijventerrein Borchwerf II worden meer dan duizend nieuwe banen gerealiseerd voor inwoners van Roosendaal, Halderberge en plaatsen in de omliggende regio.


 


Bedrijventerrein Borchwerf II in Roosendaal en Halderberge

 
Terug naar het nieuwsoverzicht