Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Goederenspoor Borchwerf II ligt er loos

16-09-2016, Door: BN DeStem - Frank Timmers

Vervoerder DB Cargo komt met 30 wagons of niet. Bedrijven zijn te klein voor zoveel aanbod. De lijn kostte Roosendaal en Halderberge 3,7 miljoen. Tussen de hagelnieuwe spoorrails staat het onkruid een halve meter hoog. De treinverbinding is onlangs aangesloten op het emplacement van Roosendaal en toch wordt er voorlopig geen goederentrein verwacht.
Terug naar het nieuwsoverzicht