Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Groep Heylen realiseert een logistieke campus van 70.000 m2 op Borchwerf II

12-02-2015, Door: Hans de Bruin

ROOSENDAAL /HALDERBERGE – De Belgische Groep Heylen, Creative Investors in Business and Buildings, heeft een bouwaanvraag ingediend voor de realisatie van een logistiek centrum “Agora21 Logistic Campus” van 70.000 m2 op Businesspark Borchwerf II. Groep Heylen anticipeert hiermee op de klantenbehoefte aan flexibele logistieke ruimte en speelt hierbij in op toekomstige dynamische marktomstandigheden. Met de centrale ligging tussen de twee grote zeehavens Antwerpen en Rotterdam, is Borchwerf II goed gepositioneerd voor de bedrijven die zich met hun distributie op Noord-West Europa richten. Ook centraliseerden onlangs buitenlandse bedrijven hier hun distributie voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Groeiende interesse Fashionbranche
Groep Heylen ervaart met name een groeiende interesse vanuit de fashionbranche van zowel brands als retailers en wil snel kunnen reageren op marktomstandigheden. De campus zal bestaan uit hoogwaardige logistieke ruimte. Deze is opdeelbaar in afzonderlijke units van ca. 10.000 m2 die onderling schakelbaar zijn. Voor een efficiënte afhandeling van de logistieke processen is elke unit voorzien van het maximale aantal loading docks. Ook komt bij elke unit een groot aantal parkeerplaatsen voor personeel en bezoekers. Zie ook www.groepheylen.nl
Terug naar het nieuwsoverzicht