Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Grondstukken beschikbaar voor opslag containers, pallets e.d.

07-08-2018, Door: Hans de Bruin

Op Bedrijventerrein Borchwerf II zijn grondstukken beschikbaar voor opslag van containers, pallets e.d. of parkeren op perceel B30B, groot 11.528 m2 en op perceel B20, groot 9.949 m2. Beide percelen zijn bouwrijp, goed bereikbaar en liggen aan de snelweg A17 tussen Rotterdam en Antwerpen. U kunt hier uw belangstelling kenbaar maken of telefonisch contact opnemen via tel. 0165 518 719. Zie ook de kavelweergave op de overzichtskaart.

 
Terug naar het nieuwsoverzicht