Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Grootste online dierenapotheek van Nederland gevestigd op Borchwerf II

20-08-2014, Door: Hans de Bruin

Met een assortiment van meer dan 4.000 producten is Medpets.nl de grootste online dierenapotheek van Nederland. Directeur Elies van der Graaff: “Om de capaciteit te vergroten, verhuisden we eind november 2012 naar het gloednieuwe pand op Bedrijventerrrein Borchwerf II. Maandelijks verlaten hier ongeveer 17.000 pakketten ons magazijn met als eindbestemming klanten in met name Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Inmiddels hebben we bijna 500.000 orders verzonden. We zitten hier op een mooie zichtlocatie direct aan de snelweg A17. In 2014  hebben we nog extra grond bijgekocht.”

Eerste online aanbieder van diergeneesmiddelen

Medpets.nl is een online dierenapotheek waar diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor hond, kat, paard, vogels en knaag- en terrariumdieren eenvoudig en voordelig kunnen worden besteld. Medpets.nl is opgericht in 2007 en was het eerste Nederlandse bedrijf dat startte met het online aanbieden van een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor huisdieren. Naast Nederland is Onlinepets B.V. met Medpets.be en Medpets.de ook actief in België en Duitsland. Medpets.nl is gecertificeerd door ‘Thuiswinkel Waarborg’ en winnaar van de ‘Thuiswinkel Awards publiekprijzen’.

Gezonde groei

De afgelopen jaren is Medpets.nl flink gegroeid. Elies van der Graaff: ‘Het Medpets-team bestaat inmiddels uit 22 medewerkers. Dit zijn klantenservice-, marketing- en magazijnmedewerkers en een dierenarts. Bij vragen over een product of medische klachten bij een huisdier kan onze dierenarts telefonisch of per e-mail worden geraadpleegd via dierenarts@medpets.nl. Verder schrijft deze tweewekelijks een column voor de e-mail nieuwsbrief waarin de abonnees achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden krijgen. Tevens hebben we medewerkers voor webdevelopment en fulfilment. Voor de verdere versterking van ons team zoeken wij op dit moment een PHP Software Developer.’

Met andere e-commercebedrijven onder één dak

Het pand waar Onlinepets B.V. is gevestigd, biedt tevens onderdak aan de eHealth Ventures Group, een bedrijf dat investeert in innovatieve ehealth gerelateerde bedrijven en start-ups. Directeur Maarten Jan Reijnders: ‘Door overnames en het zelf oprichten van bedrijven proberen we ecommerce, internet marketing en technologie bij elkaar te brengen om zo tot innovatieve gezondheid oplossingen te komen. Wij hebben zelf geen magazijn nodig maar alleen kantoorruimte zodat de combinatie met Medpets waarin wij tevens participeren onder één dak ideaal is.'
Terug naar het nieuwsoverzicht