Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Grote drukte op oude Milieustraat Roosendaal-Oud Gastel

30-07-2019, Door: BN DeStem / Henk den Ridder

OUD GASTEL - De auto's, al dan niet met volgeladen aanhanger, staan tot op Het Steeke. Ook de Paardenblok staat vol met burgers die nog één keer hun afval willen storten op de Milieustraat van de gemeenten Roosendaal en Halderberge aan de Rietschotten op Borchwerf II. Op 30 juli opent de nieuwe Milieustraat, die dan Grondstoffencentrum gaat heten, tussen de Wortelsteeke en de Nelson Mandelaweg. Lees verder op BN DeStem

 


  

 
Terug naar het nieuwsoverzicht