Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Hoogste punt Yusen op Borchwerf II bereikt

26-10-2017, Door: BN DeStem

OUD GASTEL - Aan pannenbier hadden de Belgische logistieke dienstverleners van MG Real Estate gisteren niet gedacht. Wel aan champagne en bijzondere hapjes op de bouwplaats van het nieuwe, 11.000 m2 vierkante meter grote geneesmiddelenmagazijn voor Yusen Logistics Benelux. Het van origine Japanse bedrijf gaat vanaf de Emmerblok op industrieterrein Borchwerf II zijn Europese activiteiten op het gebied van healthcare versterken.

"Geneesmiddelenproducenten vragen om hoogwaardige logistieke oplossingen," zegt Piet Boogaard, Managing Director van Yusen. "Dit is ons eerste farmaceutische magazijn in Nederland voorzien van coldstore (2-8 graden) en een omgevingstemperatuur gedeelte (15-25 graden)."

Yusen koos niet alleen voor Roosendaal vanwege de centrale ligging tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam, maar ook middenin de driehoek van de luchthavens Schiphol, Zaventem én Luik. "Farmaceutische luchtvracht is onze kracht." Private ontwikkelaar Ignace de Paepe, oprichter van MG Real Estate, heeft grondposities op Borchwerf II vooral met het oog op hoogwaardige distributiecentra. 

Bron: BN DeStem donderdag 26 oktober 2017.
Terug naar het nieuwsoverzicht