Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Job Sonke wint Logistiek Manager van het Jaar verkiezing

02-04-2019, Door: logistiek.nl

Job Sonke werd donderdag in de Jaarbeurs Utrecht uitgeroepen tot Logistiek Manager van het Jaar. Tijdens de veertiende editie van deze verkiezing liet de Manager European Distribution Center van Hollister kanshebbers Erik van Wunnik en Gerhard Kolk achter zich. De prijs voor Jong Logistiek Talent ging naar Nick Vreeswijk van Fietskoeriers.nl.

Job Sonke bracht de logistiek van het Amerikaanse bedrijf Hollister van een landenstructuur naar een nieuw Europees distributiecentrum in Oud-Gastel en kreeg hierin al zijn medewerkers mee. Dit traject begon al in 2007 waarop in 2016 de uiteindelijk verhuizing volgde naar het nieuwe 30.000 vierkante meter tellende dc. Een omvangrijk traject en daarom mag Sonke zich aankomend jaar Logistiek Manager van het Jaar noemen en als ambassadeur optreden voor de sector. “Als je de ‘wow’-factor levert krijg je van de Amerikanen de ruimte voor een nieuw project”, zegt de bescheiden Sonke tijdens zijn presentatie. www.logistiek.nl>>
Terug naar het nieuwsoverzicht