Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Kantoorkavels te koop op zichtlocatie langs A17

12-05-2014, Door: Hans de Bruin

ROOSENDAAL/HALDERBERGE - In de directe nabijheid van de afslag 21 op de snelweg A17 liggen de hoogwaardige kantoorkavels van Bedrijventerrein Borchwerf II. Deze bieden mogelijkheden aan bedrijven die hechten aan de realisatie van een aansprekend kantoorgebouw met een uitstraling van goede kwaliteit, strategisch gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Dagelijks rijden meer dan 50.000 automobilisten en chauffeurs langs. Daarnaast heeft Borchwerf II belangrijke prijsvoordelen ten opzichte van andere locaties in de omgeving. Op Borchwerf II worden de kantoorkavels, net als de beschikbare kavels voor bedrijven, uitgegeven per vierkante meter uitgeefbaar terrein: er wordt niet afgerekend op basis van het mogelijke aantal verdiepingen (bruto vloer oppervlak, parkeerplaatsen, zoals elders).

Directe aansluiting op de snelweg

Er is een directe ontsluiting op de goed doorstromende snelweg A17: hierdoor is de bereikbaarheid van kantoren op Bedrijventerrein Borchwerf II optimaal. Verder is het terrein goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Spoedige realisatie mogelijk

Er is een verkorte procedure voor de afgifte van de gemeentelijke omgevingsvergunning en de bouw kan snel worden gerealiseerd. U krijgt hierbij vanuit het projectkantoor van Borchwerf II CV volledige begeleiding. Wilt u uw mogelijkheden voor een vestiging op Bedrijventerrein Borchwerf II verkennen? Wij reageren graag op uw opmerking en gaan graag met u in gesprek.
Terug naar het nieuwsoverzicht