Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Kantoorkeet straks voor 1 euro te koop

05-03-2020, Door: BN DeStem, Henk den Ridder

ROOSENDAAL/OUD GASTEL - Borchwerf II CV zit in de afwikkelingsfase. Zo vol het bedrijventerrein inmiddels, zo leeg is het kantoor van de ontwikkelorganisatie. In het hoofdkwartier, vijftien jaar het dynamische middelpunt van acquisitie en ontwikkeling van bedrijvenpark Borchwerf II, is het stil. Twee auto’s op het parkeerterrein. Van directeur Leo Welters en zijn rechterhand Hans de Bruin. ,,Er werkt hier nog precies één fte‘’, lacht Welters, die op zijn 77e van geen pensioen wil weten. ,,Als zich elders in het land een volgend project aandient, stap ik daar ook in. Ik ben hier nog twee dagen, mijn drie medewerkers vullen nog een dag of wat. Opgeteld maken we een volledige werkweek.’’

Met nog slechts een paar kavels uit te geven, kan het samenwerkingsverband tussen de gemeenten Halderberge en Roosendaal en Heijmans Vastgoed steeds verder worden afgebouwd. In de hoogtijdagen van Borchwerf II CV werkten er in de oranje keet negen mensen.

De samenwerking wordt in de loop van dit jaar stop gezet. Dan zit voor Welters en zijn mensen de klus erop. De nog resterende taken worden bij het parkmanagement weg gelegd. Als de directeur straks de deur achter zich dicht trekt gooit hij nog één object in de verkoop: de oranje keet, kantoor van Borchwerf II CV. ,,Zetten we voor 1 euro in de markt, wel zelf afbreken.’’ Zie ook het artikel in BN DeStem
Terug naar het nieuwsoverzicht