Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Kavel D300 van 8.483 m2 te koop op Borchwerf II

16-04-2019, Door: J.J. de Bruin

Borchwerf II CV heeft direct aan de afslag 21 van de snelweg A17 kavel D300 in de verkoop van 8.483 m2. Bedrijventerrein Borchwerf II ligt in West-Brabant tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, is ruim opgezet en heeft twee eigen ontsluitingen op de snelweg A17. Bedrijven vestigen zich onder meer op Borchwerf II vanwege goede uitstraling, vlotte verkeersdoorstroming in de regio en voorspelbaarheid in de supply chain. Kavel D300 ligt op Veld D van Borchwerf II.  Meer informatie over de vestiginsmogelijkheden (kan ook telefonisch via tel. 0165 518 719).

 
Terug naar het nieuwsoverzicht