Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Laatste grote kavel in West-Brabant (3,5 hectare) te koop

29-01-2019, Door: J.J. de Bruin

Na vele succesvolle bedrijfsvestigingen in de afgelopen periode staat nu de laatste grote kavel in West-Brabant te koop. Kavel F300 van 3,5 hectare ligt vrijwel direct aan de afslag 21 van de snelweg A17. Bedrijventerrein Borchwerf II ligt aan weerszijden van de snelweg A17, tussen de Mainports Rotterdam en Antwerpen. Meer informatie> 
Terug naar het nieuwsoverzicht