Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Laatste vestigingsmogelijkheden op zichtlocatie langs de snelweg A17

06-03-2019, Door: Hans de Bruin

Op Bedrijventerrein Borchwerf II zijn direct aan de snelweg A17 twee bouwrijpe percelen beschikbaar voor hoogwaardige kantoorontwikkelingen, al dan niet in combinatie met een bedrijfsruimte. 

De kavels zijn vrij indeelbaar en liggen naast de afslag 21 van de A17.  FK 200 is 13.269 m2 groot (ook splitsbaar in kleinere kavels) en FK04 is 5.191 m2 groot (ook splitsbaar in 2.240 m2 en 2.951 m2).

De bedrijfspanden kunnen duurzaam worden ontwikkeld; er is een faciliteit voor koude-warmteopslag. Bedrijventerrein Borchwerf II ligt tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, direct aan de snelweg A17. meer informatie>


 

 
Terug naar het nieuwsoverzicht