Bedrijvenpark Borchwerf II is ontwikkeld door Borchwerf II CV en is volledig bouw- en woonrijp. Borchwerf II CV verkoopt de bouwpercelen. De laatste beschikbare kavel is FK200 op veld F aan de A17 van 10.815 m2. Het perceel is uit milieuoverwegingen aangewezen voor aansluiting op de warmte- koude opslag, door Hydreco te realiseren. Het perceel is geschikt als kantoorlocatie al dan niet met een voorraadloods en/ of werkplaats”. Belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Laatste vestigingsmogelijkheden op zichtlocatie langs de snelweg A17

09-11-2021, Door: Hans de Bruin

Op Bedrijventerrein Borchwerf II is direct aan de snelweg A17 nog één bouwrijp perceel beschikbaar voor hoogwaardige kantoorontwikkelingen, al dan niet in combinatie met een bedrijfsruimte. 

Kavel FK 200 is vrij indeelbaar, heeft een oppervlakte van 10.815 m2 en ligt naast de afslag 21 van de A17. Het perceel is uit milieuoverwegingen aangewezen voor aansluiting op de warmte- koude opslag, door Hydreco te realiseren. Het perceel is geschikt als kantoorlocatie al dan niet met een voorraadloods en/ of werkplaats


 

 
Terug naar het nieuwsoverzicht