Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Logistieke Hotspot Nr. 1: nu ook toenemende vraag naar kleinere logistieke kavels

15-05-2017, Door: Hans de Bruin

Borchwerf II CV leverde onlangs bouwrijpe kavels voor de logistieke en e-commerce centra van onder meer Primark, Lidl, CEVA Logistics, De Rooy Warehousing en DHL. Directeur Leo Welters: “De uitverkiezing tot Logistieke Hotspot van het jaar zien wij als een mooie erkenning van ons werk. Internationaal hebben wij zelf een bijzonder goed netwerk en dat stellen we graag ten dienste van de economische ontwikkeling in West-Brabant. Binnenkort hebben we opnieuw aansprekende berichten: voor meerdere kavels lopen reeds gesprekken, zijn optieovereenkomsten getekend of is sprake van overgang naar koop.”

Bedrijventerrein Borchwerf II boort nieuwe markt aan met High Value Logistics
Onlangs stuitte het researchteam van Borchwerf II op de Transported Asset Protection Association (TAPA). Leo Welters: “We richten ons nu ook op High Value Logistics. Dit gaat vaak over kleinere kavels voor producten met een hoge toegevoegde waarde. Hiervoor heeft Borchwerf II twee kavels tot 2 hectare en drie kavels tot 1 hectare beschikbaar tussen de Havens van Rotterdam en Antwerpen. Het bedrijventerrein ligt direct aan de snelweg A17 met een goede doorstroming van het verkeer. Daarnaast zijn op Borchwerf II ook kavels tot 1 hectare beschikbaar voor MKB bedrijven. Zie de beschikbare kavels.
Terug naar het nieuwsoverzicht