Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Nieuwe luchtfoto's Borchwerf II

12-06-2017, Door: Hans de Bruin

Actuele luchtfoto's van Bedrijventerrein Borchwerf II. Op de voorgrond eerste fase Agora21 Logistic Campus in aanbouw, daarachter het distributiecentrum Hollister in aanbouw, daarachter het pand van Forever Direct EU. Links vooraan het pand van CEVA Logistics, daarachter het pand van KRT en daarachter het pand van Windmill. Linksonder het distributiecentrum van DCAM voor Lidl in aanbouw. Alle bedrijven direct gelegen aan de afslag 21 van de snelweg A17.

 
Terug naar het nieuwsoverzicht