Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Succes met eerste pitchmeeting investeringskapitaal MKB ondernemers

11-03-2014, Door: J.J. de Bruin

ROOSENDAAL/HALDERBERGE - Borchwerf II CV heeft succes met de pitchmeetings voor de verkoop van bouwrijpe kavels op Bedrijventerrein Borchwerf II. Op maandag 10 maart 2014 kwamen de eerste MKB ondernemers en drie particuliere investeerders met elkaar in gesprek over de financieringsmogelijkheden voor bedrijfsvestiging op Bedrijventerrein Borchwerf II. Per MKB bedrijf wordt een apart gesprek georganiseerd, waarbij alleen de ondernemer en de investeerders aan tafel zitten. Er worden meerdere van deze gesprekken op een dag ingepland.

Besparing van twee maanden vooronderzoek

Eén van de MKB ondernemers gaf aan dat de pitchmeeting hem twee maanden vooronderzoek bespaart. Hij heeft de nodige haast met de realisatie van zijn nieuwe vestiging en kan nu slagvaardig werken aan zijn nieuwe bedrijfspand. Alle betrokkenen waren het eens over de goede bereikbaarheid en de kwalitatieve uitstraling van Bedrijventerrein Borchwerf II: hier kun je je klanten prima ontvangen.

Nieuwe pitchmeetings

MKB ondernemers die zich graag willen presenteren aan particuliere investeerders, kunnen dat kenbaar maken via www.borchwerf.nl/meer-informatie of tijdens kantoortijd binnen lopen in het projectkantoor van Borchwerf II CV aan de Roosendaalsebaan 21 in Oud Gastel.

In korte tijd meer dan honderd bedrijven gevestigd

Op Bedrijventerrein Borchwerf II zijn inmiddels in relatief korte tijd meer dan honderd bedrijven gevestigd. Er zijn kavels vanaf 1.250 m2 leverbaar tot een grootte van 12 hectare en er is maatwerk mogelijk. Veld C van Bedrijventerrein Borchwerf II heeft een eigen ontsluiting op de snelweg A17. Onder meer zijn bouwkavels beschikbaar van 1, van 1,3 en van 2,2 hectare. Deze laatste betreft een zichtkavel langs de snelweg A17, waar met gebruikmaking van de vrijstelling in het bestemmingplan tot 25 meter hoog mag worden gebouwd. In totaal is op Bedrijventerrein Borchwerf II per direct nog 70 hectare aan bouwrijpe kavels beschikbaar.
Terug naar het nieuwsoverzicht