Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

3.29 ha Multimodal Site for Sale at Borchwerf II Business Area

27-03-2018, Door: Hans de Bruin

There's a new construction ready multimodal 3.29 hectares site for sale at the favourable Borchwerf II Business Area. This railway connected site is strategically located in Europe, between the Mainports Rotterdam and Antwerp. Borchwerf II is also multiple connected to the Highway A17 and near the Highway A58.

At Borchwerf II Business Area are already large European Logistics Distribution Centers located for among others Uniqlo, Primark, Calvin Klein, Lidl, Hollister, Forever Direct, Terex AWP, De Rooy Warehousing, CEVA Logistics and DHL. more information>>
Terug naar het nieuwsoverzicht