Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

New SME sites available at Borchwerf II Business Area

27-11-2017, Door: Hans de Bruin

Between the Ports of Rotterdam and Antwerp, Borchwerf II Business Area in the Netherlands already created entrepreneural space for over hundred twenty innovative companies. Now business sites are available for innovative IOT appliances, manufacturing, maintenance and repair, services and supplying companies. Construction ready sites of 1,26 hectare, 1,65 hectare and 1,09 hectare and also smaller sites are available for company establishments. Oversight available sites for company establishment at Borchwerf II. 

 
Terug naar het nieuwsoverzicht