Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Nieuw bedrijfspand Veerman ICT officieel geopend

22-10-2015, Door: Danique van Oorschot, Veerman ICT

OUD GASTEL – Veerman ICT bestaat inmiddels 10 jaar, heeft de huisstijl in een nieuw jasje gestoken en het snelgroeiende bedrijf opende afgelopen weekend officieel haar deuren van het nieuwe kantoor op Borchwerf II. In het bijzijn van personeel en vele relaties knipten eigenaren George Veerman en Johan van Eekelen het lint door van hun nieuwe pand aan Helium 8 op Bedrijventerrein Borchwerf II.

George Veerman begon in 2005 vanuit een schuur in Kruisland met IT-beheer. Een jaar later sloot Johan van Eekelen zich bij hem aan. Na twee jaar konden de twee compagnons Microland Roosendaal, de oude werkgever van George Veerman, overnemen. Er volgde een verhuizing naar de Gewenten op de Borchwerf, maar al gauw werd ook de locatie aan de Gewenten te klein en hebben ze de stap gezet naar een groter pand. Samen runnen ze inmiddels een dynamisch bedrijf met zestien medewerkers vanuit het nieuwe kantoorpand aan Helium 8 op Borchwerf II.

Veerman ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe infrastructuren. Het bedrijf richt zich vooral op de sectoren overheid, veiligheid en justitie waarbij integriteit ten alle tijden op de eerste plaats staat. Door het investeren in kennis, kwaliteit, en flexibiliteit zijn de diensten en oplossingen die Veerman ICT levert altijd transparant, schaalbaar en toekomstgericht.

De groei van Veerman ICT is onder andere te danken aan de steeds grotere rol die technologie speelt in onze samenleving. Dit biedt heel veel voordelen, maar het brengt ook nieuwe bedreigingen met zich mee zoals hacking en identiteitsfraude. Veerman ICT is gespecialiseerd in het bieden van een op maat gemaakte veilige oplossing die de security en privacy van een organisatie waarborgt.

Deze veilige oplossingen zijn van toepassing op alle diensten die Veerman ICT aanbiedt. Van het ontwerpen van (gevitualiseerde) platformen tot een netwerkinfrastructuur dat de basis vormt voor informatievoorziening en de communicatie tussen onderdelen.

In het kader van toekomstgericht denken, gaat Veerman ICT verder dan alleen het bedenken, bouwen en implementeren van ICT-oplossingen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Veerman ICT hoog in het vaandel.

In samenwerking met afvalverwerker Saver werkt Veerman sinds kort aan een zogeheten 'afvalloos kantoor'. Door het gescheiden inzamelen van afval bieden de ICT-ers Saver grondstoffen aan in plaats van afval. In het bedrijf staan overal afvalbakken met gekleurde deksels, zodat iedereen weet wat voor soort afval in welke bak moet worden gegooid. Op termijn wordt gestreefd naar een kosten neutraal afvalverwerkingsconcept.
Terug naar het nieuwsoverzicht